Meny


Fokus på Kapten Liljas väg och Nymans väg

26 april 2022

Mörbylånga Bostads arbetar sedan 2017 med fokusområden vilket innebär att vi sätter lite extra fokus på ett utvalt bostadsområde varje år.

2021-2022 fokuserar vi på vårt omtyckta bostadsområde Kapten Liljas väg och Nymans väg i Algutsrum. Området som består av ett flertal enplanshus samt ett tvåplanshus är känt för sin lugna atmosfär, här bor du i lantlig miljö med närhet till både naturområden, förskola, idrottsplats och Algutsrums populära marknadsplats samtidigt som du har kort pendlingstid till Kalmar.

I samband med årets fokusområde har vi valt att dela upp projekttiden över två år för utökad kunddialog, planering och utförande.

Under 2022 kommer en allmän översyn av området att göras, fasadtvätt och målningsarbeten kommer att utföras. Dörrar, vindskivor och taksvall kommer att ses över och ny skyltning kommer att tas fram. Fasadbelysning och belysning i gemensamma utrymmen förbättras och energieffektiviserande åtgärder utförs. Grönytorna kommer att fräschas upp och den tidigare lekplatsen kommer att få nytt liv i form av nya sittplatser, spaljéer, grillplats m.m.

 

Följ detta och resten av våra pågående projekt på våra sociala medier:

 

Följ oss på Instagram:
Länk till morbylangabostadsab Instagram-konto som öppnas i ny flik

Fokus på Kapten Liljas väg och Nymans väg

Hoppa till innehåll