Meny


Nu öppnar vi upp hela vår verksamhet igen!

4 oktober 2021

Vi ska fortsätta att vara försiktiga, hålla avstånd samt vara hemma om vi är sjuka men i övrigt är restriktionerna för Covid-19 pandemin borttagna efter 29e september. Det känns därför skönt att vi nu får öppna upp hela vår verksamhet igen och att kunna erbjuda alla de tjänster och ge den service som våra hyresgäster och bostadssökande är vana vid att få.

Från och med 4:a oktober öppnar vi upp:

  • Receptionerna. Öppnas för spontana besök under förmiddagarna i både Mörbylånga (mån-tis & tors-fre) och Färjestaden (onsdagar). Men det allra bästa är att boka ditt besök i förväg, då har du garanterat vårt fulla fokus utan andra störningsmoment. OBS! För att besöka våra kontor måste du vara symtomfri, samt hålla avstånd.
  • Kvarterslokalerna. Använd denna möjlighet om ni ska ha fest, så ni inte stör grannarna. För er med tagg kan det lätt bokas via mina sidor eller via trapphustavlorna. Övriga är välkomna att ringa vår kundservice.
  • Önskemålsbesiktningar. Känner du att din lägenhet behöver renoveras så kan du boka en önskemålsbesiktning för en bedömning. Bokas in via kundservice.
  • Lojala hyresgäster. Vi återupptar vårt arbete med att besöka våra lojala hyresgäster, överräcka en gåva och se vad vi kan göra för dem i lägenheten.
  • Visningar. Vi kommer börja visa våra lägenheter igen.

Då pandemin fortfarande pågår ber vi våra besökare att hålla avstånd och att inte besöka oss om man har symptom. Vi ber även våra hyresgäster att vänta med inte akuta felanmälningar om någon i hyresgästens hem har symtom.

Nu öppnar vi upp hela vår verksamhet igen!

Hoppa till innehåll