Mina sidor

Nu startar uthyrningen av Solstrimman

13 juni 2024

MBAB Solstrimman är belägen i ett av Färjestadens nyaste bostadsområden ”Hållbar plats”, ett bostadsområde med närhet till det mesta. Uppskattar du naturen, att ha havet ständigt närvarande och söker en plats där du hittar lugn i själen? Då tror vi att du har hittat hem!

Vi välkomnar dig till ljusa ombonade 3-4rums lägenheter med hög standard och generös planlösning. Parkettgolv i alla bostadsrum ingår, likaså klinker och kakel i badrum samt fönsterbänkar i sten.

Ett vitt kök med stora ljusinsläpp, möblerat med ljusa ekmöbler på ett parkettgolv av ek.

Bostäderna kännetecknas av vackra och slitstarka material, vitvaror och produkter av hög kvalitet, förpackat i design som håller i längden.

De ljusa kökens inredning finns i olika utföranden, samtliga av hög kvalité med infälld diskho samt spishäll. Ugn och mikrovågsugn är av inbyggnads-modell monterade i bekväm arbetshöjd som underlättar din vardag. Samtliga kök är även utrustade med rymliga kyl- och frysskåp i modern design.

Alla badrum är helkaklade och golven belagda med klinker, bekvämt utrustat med elektrisk komfortgolvvärme (drift debiteras på hushållselen). Badrummen har handdukstork samt kommod, duschväggar och en lyxig rund spegel med inbyggd belysning. I badrummen finner du även en tvättstugedel med tvättmaskin, torktumlare, förvaring i över- och underskåp samt arbetsyta med egen tvättho infälld i en generös bänkskiva, detaljer som snabbt blir en uppskattad del av din vardag.

Ett vitt helkaklat badrum med komod, duchväggar i glas, wc stol, tvättmaskin, torktumlare och inredning för tvätt och förvaring.

Alla bostäderna nås via egna entréer i markplan eller via loftgång vilket förstärker den ostörda känslan.

Samtliga bostäder på våning 2-3 har generösa balkonger med räcken i opalglas som släpper in ljus och förstärker den ostörda känslan. Perfekt för middags-bjudningar eller loungehäng varma sommarkvällar. Bostäderna har egna entréer via loftgång tillgängliga via trappa eller hiss.

Bostäderna på markplan har egen entré från en plan yta fri från trappsteg.
För avkopplande stunder med familj och vänner har dessa bostäder stora stenlagda uteplatser som gränsar till gårdens grönytor.

Ett praktiskt förråd ingår till varje lägenhet, och bilen ställer du på din egna parkeringsplats som du hyr separat via Aimopark.

Byggnadernas arkitektur är nordiskt-modern och funkisinspirerad. Fasaden har liggande träpanel med en symmetrisk fönstersättning som ljussätter lägenheterna fint i alla årstider.

På innegården finner du en uteplats med pergola, grillplats och sittmöbler för gemensamt nyttjande med den intilliggande bostadsrättsföreningen.

Objekten består av hyresrätter och publiceras i olika omgångar med start 2024-06-13, så håll utkik under lediga objekt och skapa en sökprenumeration i din sökprofil så att du inte missar när just ditt favoritobjekt publiceras. Varierade tillträdesdatum anges på respektive objekt.

 

Nu startar uthyrningen av Solstrimman

Hoppa till innehåll