Mina sidor

En byggnadsarbetare ligger på knä och mäter med tumstock på ett nygjutet våningsplan. Bakom en byggnadsställning ses huskropparna från ett närbeläget kvarter av hyreshus.

Fastighetsutveckling

Mörbylånga Bostads AB arbetar med att utveckla bra boende i hyresrätt för människor i olika åldrar på södra Öland. Detta arbete har resulterat i ett flertal bostadsområden och totalt ca 800 lägenheter både i och utanför tätorterna på södra Öland.

Ny-, om- och tillbyggnation är en viktig – och ständigt aktuell – del av vår verksamhet. Vi bygger nytt för att det finns en stor efterfrågan på hyresrätter. Vi bygger om för att förbättra standarden och tillgängligheten för hyresgästerna i äldre fastigheter. Därtill gör vi olika satsningar för att leva upp till vårt miljö – och kvalitetstänk.

Mörbylånga Bostads AB har i uppgift att förvalta Mörbylånga Fastighets AB samt Mörbylånga Kommuns samtliga verksamhetsbyggnader såsom förskolor, skolor, fritidsgårdar, kommunhus, brandstationer och äldreboenden. Även inom denna förvaltning driver vi utvecklingen framåt i form av ny-, om- och tillbyggnader samt energieffektiviseringar.

Här presenteras några av de projekt och upphandlingar som pågår just nu.Hoppa till innehåll