Mina sidor

En grupp med glada personer av olika kön och ålder lägger sina händer på varandras för att visa att man är överens.

Hyresgästföreningen

Alla hyresgäster inom Mörbylånga Bostads AB som är anslutna till hyresgästföreningen är också medlemmar i den Lokala hyresgästföreningen, som är en del av hyresgästföreningen Kalmar-Torsås-Öland med kontor i Kalmar. Lokala hyresgästföreningens uppgift är att stå så nära medlemmarna som möjligt. Föreningen genomför bostadsmöten, trivselaktiviteter i form av vårfest, grillfest, bussutflykt och julfest samt har då och då samråd med Bostadsbolaget i olika frågor. Aktiviteterna görs i såväl Mörbylånga som i Färjestaden. I Mörbylånga ordnas också öppet hus i kvarterslokalen en gång i månaden under vinterhalvåret.

Ledamöter i styrelsen är:  Eva Hederstam, ordförande, tel. 070-8146941, Berit Petersson, vice ordförande, Elisabet Engqvist, sekreterare och kassör, Sonia Karlsson, Jeanette Lindh, Suzanne Bjelkenstrand och Anette Ljungqvist, ledamöter.

Representanter för lokala hyresgästföreningen biträder även vid hyresförhandlingar, där en förhandlare från regionen står för den juridiska sakkunskapen. Vill Du veta mer eller registrera Dig som medlem kan Du besöka Hyresgästföreningens hemsida Länk till http://www.hyresgastforeningen.se/ öppnas i ny flik.Hoppa till innehåll