Mina sidor

En hussymbol för energiförbrukning står på ett skrivbord framför en man som använder en miniräknare och skriver i en uppslagen pärm.MBAB arbetar löpande med energibesparande åtgärder både i våra egna fastigheter och i de fastigheter som vi förvaltar. Vi satsar bl.a. på energisnål belysning, snålspolande toaletter/blandare, energieffektiva ventilationssystem, luftvärmepumpar, bergvärme, tilläggsisolering och solcellsanläggningar.

De allt högre energipriserna ställer nu krav på att vi alla hjälps åt och gör vad vi kan för att sänka vår energianvändning både i det privata hushållet och i våra gemensamma utrymmen. Som hyresgäst handlar det om faktiska kronor att spara och Sveriges Allmännytta har därför återlansera den uppskattade och pedagogiska kampanjsajten ”Allmännyttans energispartips” – en webbsida full med konkreta tips för en minskad energiförbrukning.

Besök gärna Allmännyttans energispartips via denna länk som öppnas i en ny flik. för uppdaterade och bra energispartips.

Även Energimyndigheten har lanserat en energisparkampanj ”Varje kilowattimme (kWh) räknas” med tips och råd.

Besök gärna Energimyndighetens energispartips via denna länk som öppnas i en ny flik.

Känner du dig osäker på hur du t.ex. ordnar med ett bra inomhusklimat eller frostar av frysen på bästa sätt så vill vi tipsa om vår egen Boskola som består av korta instruktionsfilmer vilka du hittar via denna länk som öppnas i en ny flik.

Tänk på att ingen insats är för liten och alla kan göra något för att bidra.

 Hoppa till innehåll