Meny


En glad man och kvinna tittar på varandra och ler. Mannen håller en mobiltelefon i sin hand som om dom just använt den för att surfa på internet med.

För Bostadssökande

Välkommen till Mörbylånga Bostads lägenhetsuthyrning. Söker du lägenhet måste du först och främst registrera dig i vår bostadskö. Det gör du lättast genom att klicka på länken här nertill. Efter att du har registrerat dig kan du logga in och anmäla intresse till lediga lägenheter samt skapa en sökprenumeration (bevakning) som skickar ut e-post till dig när vi har publicerat något som passar dina önskemål.

Du måste som sökande anmäla intresse till de lediga lägenheterna för att kunna erhålla ett erbjudande. Tänk på att bara anmäla intresse till lägenheter som du verkligen vill ha och kan ta på utsatt tillträdesdag. Du har rätt att tacka nej till 2 erbjudanden, vid ’nej’ nr 3 nollställs din kötid.

Du måste som sökande logga in och uppdatera din sökprofil minst en gång per år (räknat sedan du senast var inloggad) för att inte bli raderad ur bostadskön. 

Länk som tar dig vidare till sidan för att ställ sig i bostadskö

Länk som tar dig vidare till sidan för lediga lägenheterHoppa till innehåll