Mina sidor

En manlig reparatör ligger på knä med en ficklampa och skruvmejsel och skruvar på motorn till ett kylskåpLediga tjänster

Mörbylånga Bostads AB är ett allmännyttigt bostadsbolag med fastigheter på flera orter på södra Öland. Vi bygger och förvaltar bostäder med hyresrätt, idag drygt 800 lägenheter. Bolaget förvaltar även på uppdrag av Mörbylånga kommun deras fastigheter. Genom vårt systerbolag Mörbylånga Fastighets AB erbjuder vi även kommersiella lokaler, idag är beståndet ca 30 000kvm.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som arbetar värderingstyrt med våra värdeord nyfikenhet, initiativförmåga och tillsammans.

 


Fastighetsskötare/tekniker


Vi söker nu en fastighetsskötare att ingå i vår grupp av egna fastighetsskötare/tekniker. Du kommer arbeta i områdesteam, där ni som team ansvarar för tillsyn, skötsel och underhåll av ett antal fastigheter.

Om den lediga tjänsten

I din roll kommer både planering och självständigt arbete ingå och därför är det viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Du har kunskap och klarar av de flesta arbetsuppgifter som har med fastighetsservice att göra.

Som fastighetsskötare är du ett av fastighetsägarens ansikten utåt och ansvarar för att hyresgästen känner sig nöjd och trygg i sin arbets- och boendemiljö.

Låter detta som en utmanande och inspirerande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Tjänsternas omfattning

Arbetet är ett vikariat på heltid

Vem är du?

Vi söker dig med bred kompetens inom fastighetsdrift och skötsel. Vi ser också att du vill stärka samt utveckla kontakten mellan kund och hyresgäst. Har du erfarenhet av fastighetsdrift och/eller ventilationsarbete är detta meriterande.

Vi söker dig som är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och god social kompetens.

Övriga meriter:

• Dokumenterad utbildning
• Körkort (B)
• Erfarenhet av liknande arbete

Så ansöker du

Vi gör interjuver löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan, märkt med ”Fastighetsskötare Dnr: 2024/38” senast 2024-06-10 till ansokning@mbab.se eller per brev till Mörbylånga Bostads AB, Köpmangatan 32,  386 50  MÖRBYLÅNGA

Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta arbetsledare Peter Skog Lindman tfn 010-35 46 023Hoppa till innehåll