Meny


Ett par glada kollegor står och pratar framför en läsplatta, i bakgrunden jobbar flera personer i ett konferansrumLediga tjänster

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunägt bostadsbolag med cirka 800 egna lägenheter över hela södra Öland. Vi är ett stabilt företag med lojal personal och våra hyresgäster uppskattar den nära kontakten de får med oss.

Mörbylånga Bostad AB ägs till 100% av Mörbylånga kommun och vi förvaltar även kommunens samtliga fastigheter såsom skolor, äldreboenden, sporthallar m.m.

Just nu söker vi dig till en:

 


Varierande deltidstjänst inom kundservice

Vi behöver stärka upp vårt kundserviceteam med en glad och driven kollega. En kollega som gillar att ha kontakt med kunder och är en duktig administratör. Som en i kundserviceteamet kommer du sköta växeltelefonen, ta emot felanmälningar och besvara frågor från kunder. Du kommer även ansvara för uthyrningen av våra bostäder och lokaler. Uthyrningsprocessen har många olika delar som att hantera uppsägningar, besiktningar, publiceringar av lediga objekt, visningar, kontraktsskrivning, val i bobutiken, nyckelhantiering mm. Det är en varierande tjänst, med varierande arbetsbörda, men samtidigt tror vi att du är en person som kommer tycka detta är roligt och givande.

Vi arbetar med många olika system och befinner oss i en bransch som förändras och digitaliseras i rask takt, varför det är bra om du är systemvan, har lätt att förstå och är intresserad av att lära mer om olika systems funktioner. I takt med digitaliseringen och samhälleliga förändringar uppdaterar vi ständigt våra processen och rutiner. Vi ser att du tycker detta är kul och att du aktivt vill vara med och bidar till utvecklingen.

Som anställda på Mörbylånga Bostads AB får du en trygg och stabil arbetsgivare med lojal personal. Ett företag med nöjda hyresgäster som gillar den personliga kontakten de får med oss. I övrigt är vi ett kommunalt bostadsföretag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar bostäder med hyresrätt. Mörbylånga Bostad ägs till 100% av Mörbylånga kommun.

För mer information surfa gärna runt på vår hemsida eller ring administrativ chef, Jenny Cedergren, 070-642 46 81. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tjänsten är på 50%.

Sök tjänsten genom att skicka din cv och personliga brev till ansokning@mbab.se eller posta till:

Mörbylånga Bostads AB
Köpmangatan 32
386 50 Mörbylånga

Vi vill ha din ansökan senast 2021-08-06. Märk din ansökan med Dnr 2021/35.

 Hoppa till innehåll