Meny


En ventilationstekniker står på en byggställning vid ett ventilationssystem och tittar in i en ventilationstrumma.Lediga tjänster

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunägt bostadsbolag med cirka 800 egna lägenheter över hela södra Öland. Vi är ett stabilt företag med lojal personal och våra hyresgäster uppskattar den nära kontakten de får med oss.

Mörbylånga Bostad AB ägs till 100% av Mörbylånga kommun och vi förvaltar även kommunens samtliga fastigheter såsom skolor, äldreboenden, sporthallar m.m.

Just nu söker vi:

 


Fastighetsskötare/tekniker 2st

Vi söker nu två fastighetsskötare att ingå i vår grupp av egna fastighetsskötare/tekniker. Du kommer arbeta i områdesteam, där ni som team ansvarar för tillsyn, skötsel och underhåll av ett antal fastigheter.

Vi söker dig med bred kompetens inom fastighetsdrift och skötsel. Vi ser också att du vill stärka samt utveckla kontakten mellan kund och hyresgäst. Har du erfarenhet av fastighetsdrift och/eller ventilationsarbete är detta meriterande.

Vi söker Dig som har:

  • Dokumenterad utbildning
  • Körkort (B)
  • Erfarenhet av liknande arbete

Tjänstgöringsgrad:

  • 100%

Tillträde

  • Enligt överenskommelse

Om tjänsterna

I din roll kommer både planering och självständigt arbete ingå och därför är det viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Du har kunskap och klarar av de flesta arbetsuppgifter som har med fastighetsservice att göra.

Vi söker dig som är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor samtidigt som du är drivande och självständig. Du trivs med att arbeta i ett företag som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och god social kompetens.

Som fastighetsskötare är du ett av fastighetsägarens ansikten utåt och ansvarar för att hyresgästen känner sig nöjd och trygg i sin arbets- och boendemiljö.

Vad innebär det att jobba i fastighetsbranschen? Vad gör en fastighetsskötare? Via denna länk (som öppnas i ett nytt fönster) kan du följa med Frida under en arbetsdag och få veta mer om hennes yrkesroll.

Som fastighetstekniker ansvarar du för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system när det gäller drift, underhåll och skötsel. Via denna länk (som öppnas i ett nytt fönster) får du följa Annelie under en arbetsdag och får veta mer om hennes yrkesroll.

Låter detta som en utmanande och inspirerande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

För mer information om tjänsten, kontakta Peter Skog Lindman 0485-47739

Så här ansöker du

Välkommen med din ansökan, märkt med ”Fastighetsskötare Dnr: 2021/23” senast 2021-05-31. Vi gör löpande intervjuer.

Skicka din ansökan till:

ansokning@mbab.se

eller per brev till:

Mörbylånga Bostads AB
Köpmangatan 32
386 50 MörbylångaHoppa till innehåll