Mina sidor

Fasadbild på Kapten Liljas väg, Nymans väg med trappor

Kapten Liljas väg, Nymans väg

Här har du möjlighet att bo i ett mindre samhälle med naturen runt husknuten och med kort pendlingsavstånd till stadens kompletta utbud. Lägenheterna som erbjuds är i enplanshus med radhuskänsla eller moderna tvåvåningshus.

Kvarteret består av 6st byggnader:

  • Kapten Liljas väg 27-28  byggår 1990
  • Kapten Liljas väg 29-30  byggår 1990
  • Kapten Liljas väg 31-32  byggår 1990
  • Kapten Liljas väg 33  byggår 1990
  • Kapten Liljas väg 34-41  byggår 1990
  • Nymans väg 13-15  byggår 1990

Bostadslägenheterna i området är av typen:

  • 2 rum och kök
  • 3 rum och kök

Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare samt bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst).

Om Algutsrum

Algutsrum med sin närhet till bron, fastlandet och Färjestaden erbjuder ett alternativ för den som vill ha tillgång till det mesta men ändå inte bo mitt i smeten. Algutsrum erbjuder lugn och ro som emellanåt avbryts med stora marknadsdagar.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.

 Hoppa till innehåll