Mina sidor

Fasadbild på Alunvägen

Alunvägen 1, 3, 5, 7

Här bor du med natur och stillhet som granne med närhet till geologisk trädgård och vandringstigar. Byggnaderna är av typen parhus i markplan och är belägna i anslutning till Alungården i Degerhamn.

Kvarteret består av 4st byggnader:

  • Alunvägen 1 A-C  byggår 1970
  • Alunvägen 3 A-C  byggår 1970
  • Alunvägen 5 A-B  byggår 1970
  • Alunvägen 7 A-D  byggår 1970

Bostadslägenheterna i området är av typen:

  • 2 rum och kök

I området finns gemensam tvättstuga och samtliga lägenheter är utrustade med bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst).

Om Degerhamn, Södra Möckleby – en anrik bygd på södra Öland

Bygden är ett anrikt och välbevarat brukssamhälle på södra Öland. Södra bruket ger dig bland annat tillgång till en geologisk trädgård, badstrand och kulturella sommarevenemang, dessutom bjuder den flera kilometer långa Bergstigen på spännande vandringar genom det gamla och nya industrisamhället.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.Hoppa till innehåll