Mina sidor

Fasadbild Nybrovägen med uteplatser

Nybovägen 16, 18

Här bor du med radhuskänsla i närhet till både fridfull natur, golfbanor och ett rikt fågelliv. Byggnaderna är av typen radhus i markplan.

Kvarteret består av 2st byggnader:

  • Nybovägen 16 A-D  byggår 1977
  • Nybovägen 18 A-D  byggår 1977

Bostadslägenheterna i området är av typen:

  • 2 rum och kök

Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare samt bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst).

Om Grönhögen – lägenheter med närhet till golfbanor och natur

I Grönhögen får du nära till läckra golfbanor och inte minst till Stora Alvaret och Ottenby Fågelstation. För den som söker lugn och ro men ändå vill bo i ett samhälle finns nästan ingen bättre plats än Grönhögen. Och här erbjuder vi lägenheter i radhus, långt från hyreshuskänslan. Grönhögen är den ort längst söderut på Öland som vi erbjuder lägenheter i.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.Hoppa till innehåll