Meny


Vy ovanifrån Trollstigen på tre byggnader

Trollstigen 1

Här bor du med gångavstånd till skola, barnomsorg, samhällsservice, dagligvaruhandel, bad och naturliv. Byggnaderna består av 3 våningshus (ej hiss) belägna runt en stor och öppen innergård med generösa gräsytor och vackra träd som ger gården svalkande skugga och här finns även lekplats för barnen.

Kvarteret består av 3st byggnader:

  • Trollstigen 1 A-B  Byggår 1969
  • Trollstigen 1 C-E  Byggår 1969
  • Trollstigen 1 F-G   Byggår 1971

Bostadslägenheterna i området är av typen:

  • 1 rum och kök
  • 2 rum och kök
  • 3 rum och kök

I området finns gemensam tvättstuga i markplan samt mattvättstuga. Samtliga lägenheter har bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst). Förråden är placerade i respektive lägenhet.

Om Mörbylånga – en idyll på Öland

15 minuter söder om Ölandsbron hittar du idyllen Mörbylånga. Detta öländska samhället tilltalar många med sina äldre och charmiga byggnader. Gatorna går mer eller mindre rakt ut i vattnet och du får snabbt en känsla av att samhället sitter ihop med Kalmarsund. Den genuina Ölandskänslan finns det gott om, här i kombination med ett utbud av service och tjänster. Och även om Mörbylånga är idylliskt och har många gamla charmiga hus är det ett levande samhälle med många olika typer av lägenheter att välja mellan. En liten pärla på Öland.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.Hoppa till innehåll