Mina sidor

Fasadbild på radhus på Ellebergavägen

Trädgårdsgränd, Ellebergavägen

Här bor du med gångavstånd till skola, barnomsorg, samhällsservice, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel, bad och naturliv. Byggnaderna är fördelade på 2 våningar (ej hiss). Trädgårdsgränd är belägen intill Storgatan i centrala Färjestaden, Ellebergavägen är belägen intill Järnvägsgatan i Färjestadens södra område.

Kvarteren består av vardera 2st byggnader:

  • Trädgårdsgränd  1 A-B byggår 1990
  • Trädgårdsgränd  3 A-B byggår 1990
  • Ellebergavägen  1 A-B byggår 1990
  • Ellebergavägen  1 C-D byggår 1990

Lägenheterna i de två bostadsområdena är av typen:

  • 4 rum och kök i två plan

Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst). Grönytor sköts av hyresgästen själv.

Om Färjestaden – närhet till allt på Öland

När du bor i Färjestaden har du närhet till såväl Kalmar som hela Öland. Här finns ett rikt serviceutbud som täcker de flesta behov. Är det trots allt något du saknar har du Ölandsbron och fastlandet runt knuten. Färjestaden är ett växande samhälle med stor inflyttning av framförallt barnfamiljer.

I Färjestaden kan du hitta lägenheter i många olika typer av hus. Här hittar du de flesta av våra traditionella hyreshus med olika storlekar på lägenheterna, men också radhus och parvillor.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.Hoppa till innehåll