Mina sidor

Bild tagen utifrån vägen på röda hus på Rösvägen

Rösvägen

Här bor du med villakänsla på östra Öland i jämnhöjd med Ölandsbron. Byggnaderna är av typen parhus i markplan.

Kvarteret består av 5st byggnader:

  • Rösvägen 7  byggår 1983
  • Rösvägen 9  byggår 1983
  • Rösvägen 11 A-B  byggår 1983
  • Rösvägen 13  byggår 1983
  • Rösvägen 15  byggår 1983

Bostadslägenheterna i området är av typen:

  • 2 rum och kök
  • 3 rum och kök

Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare samt bredbandsfiber (avtal tecknas av hyresgäst).

Om Gårdby – lägenheter med öppet hav som granne

Gårdby är det enda bostadsområdet vi har på östra sidan av Öland och ligger i jämnhöjd med Ölandsbron. Här bor du med det öppna havet som granne, långt bort ifrån stadens sus och dus. Lägenheter ligger i radhus för att bevara idyllen. I byn finner du det populära och idylliska Gårdby café och lanthandel.

Om Öland

Öland välkomnar sina besökare med sol och vind, en tidlös sommarö med fantastiska åretrunt egenskaper. Mellan fyrarna Långe Erik i norr till Långe Jan i söder finner du allt du kan önska för ett komplett helårsboende, här kan du uppleva allt från lugna ljuva naturupplevelser och världsarv till småstadsliv med sommarens storstadspuls. På Öland finns alla former av bostäder, här kan du bo på egen gård, i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Om en hyreslägenhet på Öland är vad du söker så är du alltid välkommen att kontakta Mörbylånga Bostads AB.

Om Mörbylånga Bostads AB

Mörbylånga Bostads AB är ett kommunalt bostadsbolag med fastigheter på sju orter över södra Öland. Vi bygger och förvaltar hyreslägenheter samt andra typer av lokaler i hyresrätt. Att bo i en hyreslägenhet ger många fördelar jämfört med andra boendeformer. Du slipper ta lån eller på annat sätt binda kapital i din bostad. Du slipper snöskottning, fasadmålning, oro för läckande vattenkranar med mera och istället får du friheten att göra vad du vill på din fritid. När eller om du vill ändra boendeform är det bara att säga upp ditt hyreskontrakt.

Våra lägenheter är fördelade över flera orter på södra Öland, Mörbylånga, Färjestaden, Algutsrum, Skogsby, Gårdby, Degerhamn och Grönhögen. Merparten av lägenheterna finns i Färjestaden och Mörbylånga. Vi har även en del lokaler och garage/carportplatser. Vårt fastighetsbestånd är varierat för att passa de flesta. Vi har allt från vanliga låga hyreshus till parvillor. De flesta av våra bostäder har balkong eller uteplats.Hoppa till innehåll